26 آبان 1401

تمدید مهلت قرارداد و تعق گرفتن بیمه بیکاری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به برقراری بیمه ی بیکاری
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام قرار داد ما ماه به ماه تمدید میشه
و الان حدودا دوسال نیم هست سر کارم
می‌خوام بدونم در صورت تم ید نشدن قرار داد بیمه بیکاری به من تعلق میگیره چون امکان داره بگن این ماه یه نیرو جای شما میاریم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله تعلق میگیرد و به محض اینکه قرارداد شما را تمدید نکردن تا حداکثر ۳۰روز مهلت دارید که بیکاری خود را به واحد کار و امور اجتماعی اطلاع دهید .