ایا تنظیم مبایعه نامه در بنگاه معاملاتی اعتبار دارد ؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، همسر بنده زمین مسکونی فاقد سند بصورت قونامه ایی از بنگاه معتبر خریداری نموده است الان قصد داره زمینو بنام من که خانمش هستم بنویسه آیا قولنامه را در بنگاهی که در آن معامله شده بنام من تغییر بده بهتر است و یا بصورت فروش قولنامه جدید بنویسه و یا بصورت مبایعه نامه در دفترخانه بمن واگذار کند......باتشکر از وکلای محترم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم عقد قرارداد در آژانس املاک موجب رسمی شدن یک معامله نیست و از طرفی دفاتر اسناد رسمی مبایعه تنظیم نمی کنند هر چند اخذ کد رهگیری ارزش قرارداد بیع را به لحاظ تاریخ ثبت تامین خواهد کرد فلذا اگر مبایعه نامه عادی مذکور را با پشت نویسی در حضور شهود به صورت صلح یا هبه به شما واگذار نمایید معتبر خواهد بود