29 آبان 1401

مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام خانوم بنده بابت۱۱سال زندگی مشترک درخواست اجرت المثل کرده بنده پارسال مبلغ ۶۰میلیون طلا براش خریداری کردم و با دو شهود پدر و برادرم که شهادت بدن که من بابت زحمات طلا خریداری کردم آیا برای دادگاه پذیرفته میشه هرچند طلاها رو فروخت و تو زندگی مشترک بارها میگفت جهت رضای خدا کار میکنم ولی الان میگه نگفتم آیا سوگند بنده به عنوان زوج پذیرفته میشه یا ایشان ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر محترم چنانچه توافقی میان زوجین در پرداخت اجرت المثل وجود نداشته باشد زوج می‌تواند دادخواست مطالبه اجرت المثل داده و می بایست اثبات نماید که قصد عدم تبرع داشته و به درخواست زوج امور منزل را انجام داده است در خصوص این امر تشخیص با قاضی بوده و شما می توانید با استفاده از ادله و شهادت شهود ثابت نمایید که ایشان در انجام امور منزل قصد تبرع داشته اند که در این صورت اجرت المثل به ایشان تعلق نمی‌گیرد .