29 آبان 1401

برگشت به کار و ترک کار غیر ارادی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من ازبرج ۶امسال ازکاراخراج شدم وازکارفرما شکایت کردم ودرجلسه حرفی ازبازگشت به کارنزدم الان نتیجه جلسه اومده ومن الان میخوام بازگشت به کاربزنم ایا میشه یانه درضمن من کارگر بدوگ قرارداد بودم یعنی کارگردایم حساب میشدم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی اگر شما به‌طور غیر قانونی اخراج شدید مطابق ماده ۱۰قانون کار میتوانستید ظرف مدت ۳۰ روز به هیات تشخیص روابط کارگر و کارفرما مراجعه نمایید و تقاضای بازگشت به کار را ارائه دهید ولیکن بعد از ۶ماده مشمول شما نمیشود . ولیکن اگر اخراج شما بر پایه ادله موجه بوده باشد و با گذراندن مراحل قانونی همراه بوده ،کارفرما صرفاً موظف به پرداخت حق و حقوق قانونی شما می‌باشد؛ ودر غیر اینصورت در صورتی‌که کارفرما دلیل موجهی جهت اخراج شما نداشته است ، در این مورد، هیات تشخیص حکم به بازگشت شما را به محل کار خود را صادر می‌نماید.