29 آبان 1401

عدم بازگشت به کار و دریافت بیمه بیکاری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به برقراری بیمه ی بیکاری
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشيد
خدمتتون عرض كنم كه بنده بعد از 7 سال از كار اخراج شدم و به اداره كار شكايت كردم و اقدام به اخذ بيمه بيكاري نمودم و مدت حدود 5 ماه بيمه بيكاري دريافت نمودم بعد از مدتي اداره كار حكم بازگشت بكار داد و بيمه تامين اجتماعي حقوق بيكاري ما رو قطع كرد و من هم بازگشت به كار نشدم علت رو جويا شديم فهميدم كه كارفرما به ديوان شكايت كرده و حكم رو نقض كرده. الان تكليف بيمه بيكاري ما چي ميشه . ميشه حق و حقوق خودم رو طلب كنم. تشكر

ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما میتوانیدمطابق ماده 4 قانون بیمه بیکاری با معرفی کتبی واحد کار و امور اجتماعی محل ظرف سی روز از تاریخ بیکاری مجدد از مزایای این قانون بیمه بیکاری منتفع شوید،زیرا بر اساس ماده 8 آیین‌نامه اجرایی قانون بیمه بیکاری واحدهای کار و امور اجتماعی موظفند حداکثر ظرف سی روز پس از اخذ مدرک تکمیل شده نسبت به غیر ارادی بودن بیکاری متقاضی اظهارنظر کرده و در صورت تأیید، شما را کتباً به سازمان تأمین اجتماعی معرفی کنند، همچنین واحدهای اجرایی سازمان تأمین اجتماعی مکلفند ظرف ده روز پس از ثبت معرفی‌نامه شما ، نسبت به احراز شرایط مندرج در بند الف ماده 6 قانون اظهارنظر و متعاقب آن مقرری بیمه بیکاری شما را برقرار کنند.