29 آبان 1401

تقاضای ملاقات فرزند و دستور موقت

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

اگر من با دستور موقت به دیدن فرزند ۸ ماهه ام برم میتونم با خودم ببرم خونه خودم و پیش خانوادم چند ساعتی شیر خشک میخوره فقط و اگه مادر بچه از اینکار خودداری کنه چکار باید بکنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر عزیز شما می توانید با تقاضای صدور دستور موقت فوری و بعد تقدیم دادخواست ملاقات فرزند به دادگاه خانواده امکان این امر را فراهم آورید و در صورت عدم توافق والدین در خصوص زمان و مکان ملاقات تصمیم با دادگاه بوده و در صورتی که مادر از ملاقات طفل خودداری نماید این عمل جرم می باشد .