29 آبان 1401

سوال در خصوص حق حبس و تمکین

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پسری ۲۵سالم همسرم باکره است ودرعقدهستیم‌. مدت۶ماه است که بدون هیچ دلیل موجهی به خانه پدری خودرفته ودرتمکین عام وخاص من نیست شکایت هم نمیکندهرچقدراصرارمیکنم نمیادمیگه توبرو شکایت کن حالا من نمیدونم چه کنم ازشمامیخام راهنمایبم کنین چون باهیچ زبونی راضی نمیشه برگرده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید دادخواست تمکین دهید لکن چون تا حالا رابطه جنسی نداشته اید و ایشان باکره است می‌تواند از حق حبس خویش استفاده کنند . یعنی تا زمانی که تمام مهریه را نپردازید امکان تمکین وجود ندارد .