30 آبان 1401

سوال در خصوص نحوه اجرای رای برای ملاقات نوه

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام، ابلاغ اجرائیه حکم نهایی مربوط به دیدار پدر بزرگ و نوه برای بنده(مادر طفل) صادر شده و قرار به ملاقات یک ساعت در اول هر ماه در بهزیستی است، به بهزیستی شهر مراجعه کردم گفتند اگر کسی (از سمت پدر همسرم) تشکیل پرونده دهد به من اطلاع داده میشود تا روز ملاقات در بهزیستی حاظر شوم، اما تا امروز بهزیستی هیچ تماسی با بنده نگرفتند، حالا تکلیفم چیه؟ اول ماه خودم با فرزندم که شیرخوار هم هست به بهزیستی باید مراجعه کنم؟ اگر نرم بعدا شکایتی از من ممکنه بکنند خانواده همسر مرحومم؟ لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بهتر است وفق اجرائیه صادره حکم قطعی فرزندتان را در وقت مقرر در مکان مقرر حاضر نمایید اگر چنانچه پدربزرگ برای ملاقات نوه خود در محل حاضر. نشد از طریق کلانتری موضوع را صورتجلسه نمایید تا دلیل محکمی همراه داشته باشید در صورت تمرد از رای دادگاه امکان شکایت دارند لیکن با انجام دستور و مفاد اجرائیه و اقدام فوق الذکر مشکلی از این بابت نخواهید داشت موید باشید