30 آبان 1401

ملاقات فرزند و چگونگی دیدار

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام، ابلاغ اجرائیه حکم نهایی مربوط به دیدار پدر بزرگ و نوه برای بنده(مادر طفل) صادر شده و قرار به ملاقات یک ساعت در اول هر ماه در بهزیستی است، به بهزیستی شهر مراجعه کردم گفتند اگر کسی (از سمت پدر همسرم) تشکیل پرونده دهد به من اطلاع داده میشود تا روز ملاقات در بهزیستی حاظر شوم، اما تا امروز بهزیستی هیچ تماسی با بنده نگرفتند، حالا تکلیفم چیه؟ اول ماه خودم با فرزندم که شیرخوار هم هست به بهزیستی باید مراجعه کنم؟ اگر نرم بعدا شکایتی از من ممکنه بکنند خانواده همسر مرحومم؟ لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر بهزیستی نزدیک میباشد اول ماه مراجعه نمایید در غیر اینصورت منتظر تماس باشید جای نگرانی نیست