30 آبان 1401

الزام به تنظیم سند رسمی و...

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
خسته نباشید و ممنون از وقتی که میزارید
ببخشید من دو ساعت دیگه دادگاه دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
مادر و برادر من فوت کردن ، از مادرم به ما یک ماشین ارث رسیده بود ( اول مادر و بعد برادرم فوت شدن ) ( سند ماشین همچنان به نام مادرم هست ) همسر برادرم به محض فوت برادرم مهریه شو گذاشت اجرا و ماشین چندین ماه هست که توقیف شده و م هم درخواست مزایده دادم حتی در روزنامه هم چاپ کردم ولی باز هم این خانم مانع برگزاری مزایده شدند حالا برای من ابلاغیه آمده که ایشون به دادگاه دادخواست داده و ادعای مالکیت کل ماشین و الزام به تنظیم سند و عقد بیع کرده! که اصلا واقعیت نداره هم سند به نام مادرم هست و هم کل پول ماشین را خود مادرم پرداخت کردند و ایشون هم شهود مادر و خواهرش رو ذکر کرده! و درخواست دستور دادگاه برای گرفتن پرینت پنج سال پیش مادر مرحومم را داده! که مشکلی نیست چون حقیقتا این ادعا کذب محض هست حالا امروز من دادگاه دارم و نمی‌دونم باید چکار کنم ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی اولا ایشان به عنوان مدعی می بایست ادله اثبات ادعای خویش را ارائه دهند. ثانیا دعاوی مالی با شهادت دو شاهد مرد ثابت می گردد. ثالثا شما نیز می توانید با ارایه ادله از جمله شهادت شهود، فیش های واریزی، مبایعنامه و... مالکیت مادر را اثبات نمایید. البته همسر برادرتان بخشی از خودرو را به ارث می برند. موفق باشید