01 آذر 1401

تدلیس در ازدواج و فسخ نکاح

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر...۴ ماهه عقد کردم و همسرم بیماری صرعش رو از من پنهان کرده بود و من به شکل اتفاقی متوجه قضیه شدم...برای جدایی تدلیس در نکاح دادخواست بدم به نتیجه میرسم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر محترم بیماری صرع از عیوب موجب فسخ نکاح نمی باشد ولی چنانچه زوجه قبلا به این بیماری مبتلا بوده و هنگام عقد در خصوص آن چیزی نگفته و شما مطمئن بودید که در سلامت کامل است و بعد از عقد معلوم‌ شود که ایشان بیمار بوده به دلیل تدلیس و‌ فریب توسط زوجه شما حق فسخ داشته و مهریه به ایشان تعلق نمی گیرد