02 آذر 1401

امکان ازدواج بدون اذن پدر هست؟

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
من 22سالمه و 7ساله خوشم از پسری میاد و واقعنم دوسم داره اما خانوادم رضایت نمیدن تنها دلیلشونم اینه ک ما خوشمون ازش نمیاد یا میگن بابد باکسی ازدواج کنی ک کارمند باشه اما خب شغل دولتی نیست من باکره ام و نمیخام ب دادگاهم برم چون اگ برم شکایت کنم منو میکشن میخام پنهونی ازدواج کنم چطوری بدون اجازه پدرم اینکارو میشه کرد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در مورد شما با توجه ب باکره بودن دو راه متصور هست یا اینکه لزوما از پدر بعنوان ولی قهری اجازه بگیرید یا اینکه در صورت استنکاف پدر از اذن بدلیل ادله ناموجه و واهی از دادگاه با ثبت دادخواست کسب اجازه کنید.راه دیگری بطور قانونی وجود ندارد و متخصصین حقوقی نمی‌توانند ب شما راهی خلاف قانون و شرع ک چه بسا تبعاتی داشته باشد ارائه نمایند علاوه بر این ازدواجی ک بدون اجازه پدر یا دادگاه انجام شود غیرنافذ بوده و بعدها با اقدام پدر قابل ابطال هست.اگر پدر اجازه نمی‌دهد و ب جد ب ازدواج با ایشان اصرار دارید از طریق دادگاه اقدام کنید موید باشید