03 آذر 1401

جلوگیری از انتقال خروج وسایل توسط همسر

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام. همسر بنده از منزل خارج شده پدر منزل پدرش ساکن است.
اما فرزندمشترکمون که ۱۱سالشه در منزل مشترک نزد من زندگی می‌کنه و کلید منزل را دارد. و با توجه به در جریان بودن پرونده مهریه در حال کش و قوس هستیم. برای جلوگیری از اینکه وسایل خانه را در نبود من از منزل خارج نکند و به منزل پدرش نبرد، چه راهکاری پیشنهاد میدهید؟
منزل ویلایی است و کلید دست دخترم هست و در نبود من ،همسر به منزل مراجعه می‌کند.
ممنونم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی قانونا راهی جهت پیشگیری وجود ندارد چرا که حتی در صورت تعویض قفل درب در نهایت به ضرر شما می باشد ولیکن در صورت خروج وسایل می توانید با اثبات مالکیت و ارایه فاکتور تقاضای استرداد اموال نمایید. موفق باشید