03 آذر 1401

عدم صلاحیت باتوجه به گذشت چند ماه از اشتغال

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام. بنده 4سال قبل کارمند قراردادی دادگستری بودم که به دلیل فساد اخلاقی ( ارتباط نامشروع و پیامک با چندین خانم که فقط با گزارشی که دادستان وقت به حفاظت داده بود تمامی پیامک های منو که در محل کارم به چندین خانم در محل کارم بهشون شماره دادم وباهاشون ارتباط نامشروع داشتم البته فقط با پیامک ها یی که از خطم درآورده بودن و منم همه را قبول کردم با رای گزینش از کار اخراج شدم) و خدا راشکر به دلیل عدم شاکی خصوصی پرونده کیفری واسم تشکیل نشد و هیچ گونه سابقه کیفری ندارم بعد از اخراج از دادگستری بخاطر رفتن آبرو من وخانواده ام در پیشگاه خداوند و همسرم توبه کردم و بعد مدت دو نیم سال در یک شرکت دانش بنیان مشغول کار شدم و صادقانه خدمت کردم و بعد در آزمون استخدامی وزارت بهداشت در پست کارگزینی چون تک برابر ظرفیت بود به عنوان نفر اول قبول شدم و چون نیروهااستخدامی زیاد بودن و به نیرو احتیاج داشتن و مراحل گزینش و بکارگیری همه طولانی میشد بعد از تشکیل مدارک توسط واحد استخدام گزینش واسه همه ابلاغ 89 روزه صادر کرد که همه مشغول کار بشن و در حین کار در این 89 روز مراحل گزینش (تحقیقات، مصاحبه، استعلامات) انجام بدن بعد ابلاغ پیمانی صادر کنند این روند و مراحل گزینش من حدود 8ماه طول کشید که بعد تحقیقات و مصاحبه با تاییدیه گزینش ابلاغ پیمانی من صادر شد ولی یک ماه بعد به دلیل گزارشات همشهریان و افرادی از خدا بی خبر و حسود که قبلا در دادگستری بودم و اخراج شدم گزینش رای به عدم صلاحیت عمومی من داد و منو رد کرد با توجه به اینکه من حدود یک سال واسه علوم پزشکی کار کردم و خدمت صادقانه انجام دادم و حتی حراست و ريیس شبکه بهداشت شهرستانم نامه به گزینش زد و عملکرد منو تایید کرد وحتی استشهادیه نوشتم وهمه همکاران امضا کردن که این مدت یک سال هیج گونه خطایی نکردم و صادقانه خدمت کردم و حتی بعد از گناه و خطا دادگستری انجام دادم 4 سال میگذرد و حتی دو نیم سال واسه یک شرکت کارکردم اونا هم عملکرد اخلاقی منو تایید کردن و باتوجه به اینکه به گفته امام خمینی ملاک صلاحیت فعلی فرد است و درصورتی که صلاحیت فعلی من بعد از اخراجم از دادگستری که 4سال میگذرد و طبق تحقیقات گزینش صلاحیتم مورد قبول بود که ابلاغ پیمانی منو صادر کردن و حتی در مرحله اول و دوم گزینش و حتی هیات مرکزی رای به عدم صلاحیت عمومی داده و میخام به دیوان شکایت واعتراض کنم.،درصورتی که من نه انفصال دایم شدم نه منع از خدمت در کار دولتی. وباتوجه به ماده 637قانون مجازات اسلامی محکومیت به مجازات جرم رابطه نامشروع موجب محرومیت از حقوق اجتماعی منجمله استخدام در ادارات دولتی نمیشود. ممنون میشم راهنمایی کنید آیا میشه دردیوان رای گزینش نقض کنند و برگردم سرکار؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید از طزیق دیوان عدالت اقدام و اگر بتوانید یک جلسه موافقت قضات را جهت مواجه حضوری اخذ نمایید احتمال برکشت بکار وجود دارد و حتما از توبه و موارد دیگر استفاده نمایید