04 آذر 1401

بیمه از کار افتادگی نسبت به بیماری خاص

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،وقت بخیر من ۷سال سابقه کار در رشته پرستاری دارم به دلیل ابتلا به بیماری ام اس ۱۷سال پیش کارم رو رها کردم میخواستم بدونم راهی وجود داره که بتونم از تامین اجتماعی حقوق دریاغت کنم مثلا اینکه ۱۳سال سابقه بیمه بخرم...ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم فقط جهت بیمه و دریافت حقوق از کارافتادگی میتوانید اقدام نمایید اگر بعد از گذشت این مدت دیوان عدالت بپذیرد