04 آذر 1401

مطالبه غرامت از بیمه حوادث بی نام

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از ساختمانی که در حال کار بودم افتادم آرنجم خورد شد و کار فرما بیمه حوادث دارد کارشناسی هم اومدن ولی یک ماهه از بیمه حوادث خبری نیس چیکار باید بکنم ارنجم هم طول درمانمو گذروندم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی در صورت اتمام طول درمان جهت نظریه تکمیلی به پزشکی قانونی مراجعه و سپس جهت پیگیری مراحل به پیگیری به نمایندگی بیمه مراجعه نمایید. موفق باشید