04 آذر 1401

خارج کردن پول از حساب کاربری

دسته بندی : تجاری | تجارت بین الملل
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ببخشید یه سوال هست خیلی ذهن منو درگیر کرده.سوالم در مورد اینه که من یه موقع بخوام پولی که دارمو از فارکس یا یوتیوب بکشم بیرون و مبلغ بالای 500 میلیون یا 5 میلیارد باشه چون گفتن تا این ارقام اگه حساب(کارت بانکی) فعالی نداشته باشی و پول بیاد حسابت بلوکه میکنن خواستم بدونم الان وقتی یوتیوب فیلتره خب مسلما درآمد ازشم غیرقانونی محسوب میشه فارکسو نمیدونم یه سریا میگن قانونیه یه سریا میگن غیرقانونیه من که سر در نیاوردم خواستم بدونم راهی هستش که بتونی بدون دردسر پولتو بکشی بیرون و اینکه ممکنه کمتر مالیات بدی؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی برنامه فارکس ، در ایران غیر قانونی است و خارج کردن پول و واریز به حساب شما هم موجب انسداد حساب شما میشود و هم احتمال دارد مرتکب یکی از عناوین جرایم اقتصادی محسوب شوید .