04 آذر 1401

انصراف از دریافت مستمری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام،مادرم تحت پوشش کمیته است،بتازگی برادرم که نظامی بودن فوت کردن،وقرار برای مادرم مستمری تعلق بگیره,میخام بدونم قابل انصراف هست؟؟؟البته برادرم برای مادرم دفترچه درمانی وبیمه عمر نظامی هم رد میکرده؟کمیتش چی میشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله میتوانید انصراف دهید . در مورد حقوق کمیته امداد لازم به ذکر است ؛دذ صورت عدم انصراف ،وقتی مستمری بگیر شوند دیگر از پوشش کمیته امداد خارج می شوند. موفق و سربلند باشید