اخذ سند برای ملک قولنامه ای چگونه است ؟

دسته بندی : حقوقی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. بنده به تازگی ۵۰۰ متر باغچه ۴ دیواری با حدودا ۸۰ متر بنا نیمه کاره و استخر نیمه کاره به صورت قولنامه خریداری نمودم، ملک مذکور سند مادر ۲ هکتاری داره، که ۲۵۰۰ مترش تو سال ۷۹ مفروز میشه و سند ماده ۱۴۷ صادر‌ شده بوده. این ۵۰۰ متر ما هم جزو اون ۲۵۰۰ متر هست که شخصی که از مالک اصلی ملک رو خریده اقدام به دیوارکشی و کوچه اختصاصی و هر قطعه رو قولنامه ای به هرکی میفروشه. شخصی‌که ۲۵۰۰ متر سند مفروزی به نامش بوده فوت کرده اما اصل قولنامه های سلسله مراتب ملک در دست بنده هست. حالا جدیدا یه نفر اومده که اصلا اسمش تو این قولنامه ها نبوده سند مالکیت اورده میگه این ۲۵۰۰ متر مال من هست. میخواستم ببینم بنده باید چیکار کنم که بتونم واسه ۵۰۰ مترم سند بگیرم؟ تمام قولنامه های سلسله مراتب همش دست من هست.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم دریافت سند برای املاک قولنامه ای مطابق قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمانهای فاقد سند رسمی مصوب ۱۳۹۰ صورت می گیرد اما در مورد سوال اگر مالک شخص دیگری باشد و شما تمام رابط را هم داشته باشید چون مدارک شما به صاحب سند متصل نیست امکان اخذ سند مفروز را نخواهید داشت