در پرونده تمکین چگونه دفاع و اقدام کنم ؟

دسته بندی : خانواده | تمکین
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،باقبولی طاعات وعبادات جنابعالی،همسربنده دقیقا ۲۹ اسفند،۱۳۹۸ به بهانه،ناسازگاری،وروانی بودن شوهرم،ترک تمکین کرده،ودادخواست طلاق داده،ازآنجایی که موقع رفتن باپرخاشگری،وناسزا گفتن هنگام اذان صبح بود،همسایگان،واهالی شاهد عینی،بودن،متاسفانه موقع رفتن،گوشی بنده،بامدارک،سندازدواج،شناسنامه من راهم باخودش برد،وازآنجایی که فکرشم نمیکردم،جدی باشه،درجلسات دادخواست نفقه،به خاطردوری مسیروکرونا(۹۰۰ک)شرکت نکردم،اما جلسات مهریه وطلاق رفتم،،الان،ابلاغیه تصمیم نهایی اومده،که به دلیل شرکت نکردن،وعدم دفاعیه زوج،ماهی ۸۰۰ نفقه،وحق طلاق بازوجه میباشد،بنده اظهارنامه باشهود محلی، فرستادم،اما،ردشد،ایا دوباره عدم تمکین،با پیوست شواهد عینی،اعتراض به رای قاضی بزنم موفق میشم،یاراهکار بهتری پیشنهاد،میفرمایید،محل زندگی بنده ورامین،وهمسرم شیروان منزل پدری،،ممنونم ازراهنمایی شما..

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در رای قبلی تمکین باید توجه نمایید علت رد شدن چه دلیلی بوده مثلا عدم تهیه مسکن یا ضرر جانی ؟ که در هر حالت دفاع متفاوت است بنظر بنده با ملاقات حضوری با یک وکیل در شهر خود اقدام بهتری خواهید داشت در مورد دفاع پرونده نفقه هم مدارک و دلایل خود را با وکیل شهر خود حضورا بررسی نمایید