05 آذر 1401

امکان قبول فرزند خواندگی با توافق اشخاص

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برای دادن بچه ای به یه خانواده دیگه درصورت رضایت پدر و مادر بچه باید چکار کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی در پاسخ به پرسش شما لازم به ذکر است از آنجا که سرپرستی کودک و یا نوجوان دارای شرایط خاصی است، زن و شوهر ابتدائا باید تقاضانامه ای رسمی ای را که با یکدیگر تنظیم کرده اند را به دادگاه ارائه نمایند. دادگاه متعاقبا برای دوره آزمایشی قرار سرپرستی طفل را صادر مینماید. درصورت احراز دارا بودن شرایط قانونی حکم سرپرستی صادر میگردد و در پی عدم احراز شرایط قانونی منجر به فسخ قرار سرپرستی میگردد. بنابراین زن و شوهری که تصمیم به گرفتن فرزندخواندگی دارند مستلزم گذراندن شرایط قانونی و حکم دادگاه هستند و به صرف توافق نمیتوان کودکی را قانونا به سرپرستی گرفت. موفق باشید