05 آذر 1401

دریافت مستمری همسر مرحوم پس از ازدواج مجدد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
ببخشید مادر من سال ۹۷ عقد دائم کردن ولی توی شناسنامشون ثبت نشده ، یعنی عقد سندی است ، یه سند دارن فقط
و همچنان دارن حقوق پدرم که فوت شده رو میگیرن
میخواستم بدونم امکانش هست با این سند عقد دائمی که دارن ، بتونم برم حقوق رو ازش بگیرم و برای خودم بشه ؟ من ۲۰سالمه شاغل نیستم و دانشجوی محصل و مجرد هستم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی مطابق بند اول ماده48 قانون حمایت از خانواده «زوجه دائم متوفي از حقوق وظيفه يا مستمري وي برخوردار مي گردد و ازدواج وي مانع دريافت حقوق مذکور نيست» همچنین مطابق بند3ماده یادشده شما نیز مستحق دریافت سهم خویش ازمستمری می باشید«فرزنـدان اناث در صـورت نداشتن شغل يا شوهر و فرزندان ذکور تا سن بيست سالگي و بعد از آن منحصراً درصورتي که معلول از کار افتاده نيازمند باشند يا اشتغال به تحصيلات دانشگاهي داشته باشند حسب مورد از کمک هزينه اولاد، بيمه و مستمري بازماندگان يا حقوق وظيفه والدين خود برخوردار مي گردند.» بنابراین جهت دریافت حقوق نیاز به قطع مستمری مادر نیست از طریق ارگان مربوطه جهت برقراری مستمری خویش اقدام نمایید. موفق باشید»