استرداد اموال را چگونه در محاکم قضایی درخواست دهم؟

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده مامور نیروی انتظامی هستم دیروز وقتی از سرکار برگشتم متوجه شدم همسرم تمام وسایل زندگی رو بدون اجازه من و کلیه وسایل مربوط ب خود من است و اینکه چگونه طرح دعوا کنم؟و اینکه اگر همسرم درخواست نفقه و مهریه کرد چکار کنم آیا چون نظامی هستم وحقوق دولتی میگیرم بازم باید درخواست اعصار بدم یا خیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می بایست با استناد به رسید و فاکتورهایی که برای اموال خود دارید دادخواست استرداد اموال به طرفیت همسر خود به محاکم قضایی ارائه دهید بابت مهریه نیز شما می توانید دادخواست اعسار از پرداخت مهریه بدهید موفق باشید