05 آذر 1401

سلب حضانت مادر در صورت ازدواج مجدد

دسته بندی : خانواده | حضانت
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.حضانت فرزنددختربعداز طلاق و ازدواج مجددمادر؟طلاق بصورت توافقی بوده وحضانت بچه تا سن بلوغ ب مادرداده شده
ایاالان ک مادر ازدواج مجدد کرده حضانت ازش سلب میشه؟بچه پیش مادربزرگ و پدربزرگ مادری میمونه والان نزدیک ۷سالشه
پدر سابقه ی اعتیاد و زندان داره
وبا مادر خودش زندگی میکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی دررصورت ازدواج مجدد مادر حضانت مادر سلب می گردد درصورت سابقه اعتیاد و زندان پدر دادخواست عدم صلاحیت مطرح تا به فرد واجد شرایط و صلاحیت با رعایت مصلحت طفل داده شود. موفق باشید