05 آذر 1401

سوال کاربر در خصوص بیمه تامین اجتماعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ایا کسی که بیمه تامین اجتماعی داشته باشد و حقوق بگیر مستمری باشد میتواند در جای دیگری بیمه شود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی اگر شما دو شغل متفاوت داشته و کارفرما متفاوت باشد هرکدام موظف اند شما را بیمه نمایند و تداخلی باهم ندارد ولی این امر موجب بالا رفتن سابقه شما نشده و در کل تا‌سقف‌ مشخص‌ شده برای شما سابقه محسوب می‌گردد در صورتی‌ که بیمه تامین اجتماعی هستید اگر تمایل دارید می توانید از طریق یکی از شرکت های بیمه خصوصی با پرداخت حق‌بیمه خود را تحت پوشش بیمه عمر یا سایر موارد قرار دهید