05 آذر 1401

گرفتن حضانت فرزند پسر

دسته بندی : خانواده | حضانت
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید حضانت فرزند پسر به پدر می‌رسد یا مادر واینکه در طول جریان طلاق آیا مادر میتواند از کودک نگهداری کند

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر عزیز حضانت فرزند اعم از دختر و پسر تا ۷ سالگی با مادر می باشد حضانت فرزند پسر از ۷ سال تا سن بلوغ که ۱۵ سالگی است با پدر می باشد مگر اینکه والدین توافق بر حضانت نمایند در طول دعوی طلاق اگر فرزند به سن ۷ سال نرسیده و اگر والدین جدا از هم زندگی نمایند مادر فرزند را نگهداری می کند