06 آذر 1401

مجازات رابطه نامشروع زن متاهل با مرد متاهل چیست؟

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. اگر زن متاهل با مرد متاهل، در حال انجام رابطه نامشروع باشند و شوهر زن بفهمد و زود پلیس را خبر کند،پلیس با دیدن انها چه گزارشی مینویسد ایا حکمشان اعدام است؟ مثلا یا ببینند درحال رابطه جنسی هستند یا ببیند همدیگرو بغل کردند بالاخره در یه خونه خلوت گیرشون بیندازن.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اثبات رابطه نامشروع یا زنا بسیار مشکل است و گزارش پلیس کافی نیست و اثبات کننده رابطه زنا و یا غیر آن نیست.