06 آذر 1401

بازنشستگی در نجاری با چند سال سابقه بیمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من کارگر نجاری هستم ۱۵ سال سابقه دارم که از این کارگاه بیمه میشم چند سال باید کار کنم تا باز نشته شم ۳۷ سال هم سن دارم با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما میبایست ۳۵سال سابقه ی بیمه داشته باشید یا ۳۰سال و سن ۶۰ سال ولی به علت اینکه فهرست رسمی از مشاغل سخت وجود ندارد شما بعد از بیست سال واریزی میتوانید درخواست بررسی بدهید و در خواست شما در کمیته مربوطه مورد بررسی قرار میگیرد و رای صادر میشود .