06 آذر 1401

هزینه های مشاعی ساختمان

دسته بندی : حقوقی | املاک
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
آیا هیات مدیره ساختمان به اتفاق می تواند هزینه شارژ ساختمان را افزایش دهد یا نظر اکثریت مالکین (صرف نظر از اینکه هیات مدیره هستند یا نه ) ملاک می باشد ؟ و اینکه هزینه خرید وسایل جانبی ساختمان (مثلا موتور برق برای ساختمان ) صرفا به نظر اکثریت هیات مدیره باشد کافی است ؟ و سوم اینکه اگر مبلغی به عنوان هزینه عمرانی مثلا صرف گل کاری و چمن مصنوعی بیرون ساختمان (پیاده رو خیابان و نمای بیرونی ساختمان ) که جز ساختمان نیست بشود حتی اگر اکثریت موافق باشند و یک نفر مخالف . قابل وصول است ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی جهت بالا بردن شارژ و سایر موضوعات در تمامی مشاعات نظر اکثریت مالکین ملاک است .