07 آذر 1401

مطالبه چک در خصوص قرارداد کاری

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشیدمن با یک شخصی قرداد کاری داشتم  که تو قرداد  ۳تا چک ازش گرفته بودم بابت کار ومقداری هم پول قبل از اینکه تو قرداد به مشکل بر بخوریم  و از هم شکایت کنیم ۳تا چک خرج کرده بودم یکی از ۳تا چک یک شر خر ر اومد از من گرفت از ۲۰تونن ۸تومن کم کرد گفت من۱۲تونن بهتم داد چک گرفت گفت بقیه کاراش انجام میدم من پشت چک امضا نکردم ولی داخل قرداد شماره چک ها اومده بود چک ها هم حامل بودن الان شرخر اول چک برگشت زد کاراش انجام داد اجرایه هم صادر شد ولی بهد دید نمیتونه یا سخته براش   رفت با صاحب چک همدستی کرد میگه نه صاحب چک بدهکار نیست  خلاصه زد بند کردن که تو باید بدی بر علیه من شکایت کرد شرخره الان باید برم شورا چی بگم اخه توشورا الان من راهنمای میفرماید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی در جلسه شورا به قرارداد کار خود استناد نمایید و ذکر کنید که چک ها بابت انجام کار یا تعهدات قراردادی بوده که شما تعهدات را به طور کامل انجام داده اید همچنین در خصوص گرفتن چک توسط شرخر چنانچه شما چک را بدون ظهرنویسی انتقال دهید و چک در وجه حامل بوده مسئولیت با صادر کننده اصلی می باشد