07 آذر 1401

تغییر سن شناسنامه و حضانت

دسته بندی : خانواده | حضانت
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر . من متولد ۳۰ مهر ۱۳۸۲ هستم ، منتها والدینم ۲ سال شناسنامه ام را دیر گرفتند و الان شناسنامه ای من ۱۷ سالمه . پدر و مادرم از هم جدا شدند و حضانت من به طور کامل با مادرمم . ۱_راهی هست بتونم شکایت کنم و سن شناسنامه ام را درست کنم ؟ ۲_وقتی ۱۸ سالم بشه حضانتم کامل با خودمه ؟ یا همچنان با مادرم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی در مورد تغییر سن بله اگر دلایل محکمه پسندی داشته باشید میتوانید از طریق مراجع قضایی درخواست تغییر سن و اصلاح شناسنامه خود را تنظیم و تقدیم نمایید ‌‌. شما همین الان هم حضانت با کسی نیست و حضانت شما به میل و اختیار خود شماست که نزد پدر باشید یا مادر . موفق و سربلند باشید