07 آذر 1401

سوال در خصوص تقسيم تركه

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید من ی سوال دارم،خانه پدری من ی تیکه زمین داشت که جز خانه حساب میشه بعد داداشم برداشت بسازه خونه کنه،بهش گفتم بیا تکلیف خونه رو مشخص کنیم الان که تو زمین را برداشتی از سهم تو ازین بخش خونه کم میشه میگه نه نباید کم کنید و شماهم باید خرج کرد من را توی اون زمین بهم بدین آیا من که میگم باید از سهم تو ازین بخش خونه کم بشه چون از اون بخش برداشتی درست هست یا نه؟؟حرف اون که میگه توهم باید شریک خرج های من بشی من از دو طرف شریک بشم درست؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي در حال حاضر كه تقسيمي بين شما صورت نگرفته است الزامي به پرداخت هزينه ها توسط شما وجود ندارد و از سهم ايشان نسبت به خانه هم كم نميشود و ميبايست ايتدا تقسيم صورت گيرد ،در صورت نياز به راهنمايي بيشتر تماس بگيريد