07 آذر 1401

قرارداد پیش فروش اپارتمان و مطالبه هزینه اضافی

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام. سه سال پیش یک اپارتمان پیش فروش کردیم . از وقت تحویل ساختمان یک سال ونیم گذشته وفعلا هم تحویل نداده. حالا تقاضای هزینه اضافی به مبلغ صدمیلیون کرده میگه برای پارکینگ ولابی درقرارداد سرامیک قید شده من سنگ زدم. حالا تکلیف ما چی میتونه طلب همچین هزینه ای داشته باشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

باسلام واحترام کاربر گرامی اولا- درخصوص عدم تحویل در موعد مقرر می توانید مطابق ماده 6قانون پیش فروش تقاضای خسارت تاخیر نمایید. ثانیا-سازنده موظف به ساخت براساس محتویات قرارداد بوده است و درصورت عدم اخذ توافق حق مطالبه وجه مزبور را ندارد. موفق باشید