07 آذر 1401

صدور رای طلاق به نفع زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ،رای بدوی طلاق به نفع من دادن،شوهرم اعتراض داده،الان تبادل لوایح اومده که در اون مطالبی رو نوشته که من برای همه اونا مدرک دادم و محکوم کردم تو همه اونا،لذا اون هیچ مدرکی نداره،سوالم اینحاست که اونا اگر مدرکی داشتن باید توی پرونده میذاشتن یا بعداً میتونن بذارن؟چون من پرونده رو نگاه کردم هیچ مدرکی نذاشتن،فقط چرت و پرت نوشتن که در همه اون موضوعات آقا محکوم شده،کاری می‌تونه بکنه یا رای نهایی همون طلاق هست

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی اگر به قول خودتان در تبادل لوایح که برای شما فرستاده شده و اعتراض هیچگونه مدارکی ارائه نکردند مجددا رای‌ دادگاه بدوی تایید می گردد ولی لازم به ذکر در دعوی طلاق رای صادره باید توسط دیوانعالی کشور تایید و نهایی گردد یعنی ایشان یک‌ بار دیگر‌هم حق‌اعتراض‌در‌دیوانعالی را دارند