07 آذر 1401

تقاضای طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من متوجه نشدم ،طلاق به درخواست من(زوجه)بوده و ضرب و شتم و بیرون کردن از منزل و تهمت و افترا و تخریب ماشین و عسر و حرج و...داشتم که در همه آنها زوج محکوم شده،و ۲جلسه برگزار شد که سازش صورت نگرفت که در دادگاه من بخشی از مهریه و نفقه خودمو بخشیدم که رأی بدوی طلاق به نفع من صادر شد ،به من گفتن چون بخشی از مهریه رو ببخشیدی پرونده دیگه به دیوان عالی ارسال نمیشه ،همینجا رأی قطعی رو میدن،این حرف درسته یا نه به دیوان عالی هم ارسال میشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر عزیز با توجه به توضیحاتی که بیان کردید چنانچه هیچ توافقی صورت نگرفته‌ رای طلاق هم قابل تجدیدنظر است هم فرجام خواهی در دیوانعالی کشور و پس از نهایی شدن قابل اجرا می باشد