07 آذر 1401

ساخت و ساز غیر مجاز و اقدام شهرداری

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 100
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باعرض سلام مابالای منزل مسکونی خودمان دوتااتاق وسرویس بهداشتی ساخته ایم حالاشهرداری اومده وبرچسب پلمپ زده امروزمجددکارمندشهردتری امدودرخواست کردازراه منتهابه بالاعکسبرداری کند ایامااین اجازه رابدهیم ایاامکان داره منزل مسکونی راکامل پلمپ کنند

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما میتوانیداجازه بدهید ولیکن مامورین شهرداری تنها مکلفند مراتب را جهت رسیدگی به کمیسیون ماده صد یاد شده ارجاع دهند و منتظر صدور حکم این کمیسیون باشند و تا زمانی که کمیسیون ماده ۱۰۰حکم به پلمپ نداده باشد و حکم مذکور مراحل قانونی خود را جهت قطعی شدن طی نکرده باشد حق ندارند خودسرانه مبادرت به پلمپ محل یاد شده نمایند.