07 آذر 1401

خرید زمین و مشکلات پیش امده جهت فروش

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام زمینی خریداری کردیم حدود ۶۰ هکتار از خانمی که شوهر ایشان فوت کرده سال ۹۷ که همسر دوم مرحوم میباشند همسر اول سال ۶۵طلاق گرفته و دارای دو فرزند دختر و خود این خانم یک فرزند پسر از خدابیامرز به ارث دارند
این خانم که ما زمین خریداری کردیم با داشتن یک سند اصلاحات ارضی بنام شوهرش و یک صلح نامه به صورت دستی با امضا شاهدان در دفترخانه تنظیم شده در زمان حیات شوهرش تنظیم گردیده و کامل و جامع بوده

خواستم بدونم دو دختر از زن اول شوهرش میتوانن مدعی زمین پدرش شوند ؟
و اینکه دنبال سند نرفتیم و با همین مدارک زمین را خریداری کردیم حال یک خریدار پیدا کردیم که نگران وراث و مدعی شدن آنهاست
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر صلح کرده باشند مشکلی ایجاد نخواهد شد اما اگر وصیت کرده باشد بله دارای اشکال است