08 آذر 1401

موارد و مصادیق جرح شهود..

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید ببخشید من یک رای کیفری جعل و استفاده از سند‌ مجعول گرفتم(سند عادی و مبایعه نامه و متعلق به پدرم است.)طبق نظریه هئیت کارشناسی اصالت امضا یک شاهد بعدا اضافه شده است و قاضی طبق ماده ۵۳۶ و ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی نسبت به ان امضا شهود اضافه شده رای به محکومیت متهم و شهود اضافه شده امحا شد.رای دادگاه در دادگاه تجدیدنظر قطعی شد.الان متهم (خریدار)نسبت به مبایعه نامه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت من داده است.و من دادخواست تقابل ابطال مبایعه نامه بنا به مادتین ۱۹۰ و ۲۱۶ و ۳۳۸ و۳۳۹و۳۴۲ قانون مدنی به جهت ثمن و مورد معامله مجهول به طرفیت خریدار دادم.الان خریدار مدام ان شهود که بعدا مبایعه نامه امضا کرده در جلسه دادگاه همراه خودش می اورد.من رای کیفری گرفتم اون امضا شاهد جعلی است و امحا و فاقد اعتبار است.میخواستم بپرسم من می توانم‌ به حفاظت قوه اطلاع دهم؟قاضی می تواند شهادت ان شهود که بنا حکم دادگاه کیفری فاقد اعتبار است بپذیرد؟تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی ازجمله موارد جرح شهود مطابق بند «چ» ماده 177 قانون مجازات نداشتن خصومت با طذفین یا یکی از انهاست. دادنامه محکومیت شاهد مزبور را ارایه و تقاضای جرح شاهد مزبور را نمایید. موفق باشید