08 آذر 1401

عدم تمکین و تنظیم دادخواست الزام به تمکین

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر
اینحانب سال ۹۶ عقد کردم و در ۵ سال زندگی همسرم چندین مرتبه بخاطر اختلافات به منزل پدرش رفته است.
و دهم فرودین 1401 منزل مشترک را ترک کرده
و در این مدت نفقه را پرداخت کردم.حال در ۶ آذر اظهار نامه ارسال کردم و ۹ آذر میخواهم‌ عدم تمکین بزنم .موضوع اصلی دخالت خانواده همسرم هست.و به هیچ عنوان قبول نمیکند.برای طرح دعوا در دادگاه چه مطالبی بیان کنم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما میبایست دادخواست الزام به تمکین را طبق حقی که قانون به شما داده است و با استناد به مواد قانونی تنظیم و تقدیم نمایید.و متن دادخواست در یک پیام نمی‌گنجد که برای شما در این صفحه بیان کنم ،شما میتوانید تماس بگیرید یا از سایت درخواست تنظیم دادخواست را مطرح نمایید تا برای شما تنظیم نماییم .