میراث و نحوه تقسیم آن برای همسر دوم و فرزندان

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
احسان نسج همدانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.غرض از مزاحمت،یه سوال حقوقی دارم.
مادر بزرگ من زن دوم مردی بود.بعد از مدتی از شوهرش طلاق گرفت و در ازای بخشیدن مهریه،فرزند پسرش رو گرفت و جدا شد...بعد از فوت پدربزرگم، اموال و زمینهایی از اون به فرزندانش(بچه های زن اول و بقیه وراث) تقسیم شد...ولی پدرم( همون پسر زن دوم) چیزی از ارث نگرفت و دنبال چیزی هم نرفت...الان سوال من اینه که من به عنوان نوه ، میتونم پیگیر حق و حقوق پدرم بشم...در ضمن ارث و میراث بیشتر از بیست سی سال پیش بین وراث تقسیم شد...لطفا در این مورد اگر راهکار قانونی هست،راهنماییم کنید که چکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت شما به خیر همدانی هستم وکیل پایه یک دادگستری شما به نیابت ازپدر مادامی که ایشون در قیدحیات باشند امکان پیگیری ندارید. نحوه میراث بردن ایشان نیز به نحوه ازدواج مادرایشان با آن مرحوم و تعداد ورثه دارد بااحترام