08 آذر 1401

سوال در خصوص دادخواست طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من یک سال و نیم هست که خونه پدرم هستم همسرم با زن شوهردار رابطه داشته و دادگاه کیفری به ۹۹ ضربه شلاق محکوم شدند هردو ، ولی به دلیل اولین ارتکاب ، حکم قطعی ست ولی سه سال تعلیق خورد ، وایشون ۵۰۰ میلیون گفتن بدم تا طلاق بدن !!! حال با این حکم من دادخواست طلاق میخوام بدم عسروحرج و رابطه نامشروع، برای من حق طلاق ایجاد میشه ؟؟ با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي اين بستگي به قاضي رسيدگي كننده شما و شرايط شما خواهد داشت ممكن است راي به طلاق شما صادر شود ولي نميتوان اظهار نظر قطعي كرد.