08 آذر 1401

مطالبه حق و حقوق مالی توسط روجه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من با همسرم اختلاف داشتم الان درخواست ومهریه ونفقه اجرت المثل کردم ۳روز دیگه دادگاهمون برای اجرت المثل بعد از ۳هفته که آوردم خونه مامانم بهم زنگ زده بیا یه فرصت دوباره بهم بدیم بریم مشاوره الان به نظرشما چکارکنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام این موضوع را می بایست با مشاوره خانواده مطرح نمایید تا احراز کند ادامه زندگی برای طرفین ممکن است یا خیر ولی چنانچه قادر به ادامه زندگی مشترک نمی باشید و عسر و حرج برایتان ایجاد شده می توانید با دریافت حق و حقوق مالی خود تقاضای طلاق نمایید