08 آذر 1401

مسئولیت تضامنی در چک

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام، من حدودا ده سال پیش پشت چک ی نفر را ب مبلغ دومیلیون و پانصد هزارتومن را ب عنوان ضامن امضا کردم دیگه تو این چند سال هیچ خبری نداشتم تا یهو دیدم مبلغ چک از حسابم کسر شد و برام احضاریه اومده ک اصل پول برداشت شده و ۱۶ میلیون دیر کرد خورده، من ک خبر نداشتم این اقا چک رو پاس نکرده الان بعد این همه سال تکلیف من چیه باید چیکار کنم ؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و عرض ادب کاربر گرامی شما می توانید به میزان مبلغ کسر شده دادخواست مطالبه وجه به همراه کلیه خسارات به طرفیت صادر کننده چک یا شخصی که از ایشان ضمانت کرده اید را مطرح نمایید .