08 آذر 1401

دفاع نماینده ی حقوقی در پرونده های اداره ی کاری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام احتراما در اولین جلسه رسیدگی اداره کار با یک وکیل بدون پروانه وکالت قرار دادبستم ویک میلیون دادم به جلسه نیامد ومنم نرفتم بعدا فهمیدم منشی دفتر این فرد وکیل یک خانوم بدون اینکه قرارداد با من ببنددیا ازطرف من معرفی یا کاغذ حضور در جلسه را داشته باشد اصلا بدون معرفی و قرارداد در جلسه من حضور یافته و علیه من و به نفع کارفرما نظر داده است و اداره کار نظر وی را به نفع کارفرما قبول و رای داده است که نظر خانم اینکه مشاهده و اقرار کرده است کارفرما به من ۲۰ میلیون حق داده است اما در این میان اداره کار هم عدم ارائه مدارک ریز پرداخت و رسید ان مبلغ را در
یافت نکرده است و نیز دعوت نامه ای از طرف اداره کار بوده که این خانم را به جلسه دعوت کرده است این تخلف اداره نیست چکار کنم با تشکر
ببخشید اینهم هست سلام و عرض ادب
کارفرما برگ سفید امضایی که از من نگه داشته مطالبی نوشته و به اداره کار ارائه کرده و شکایت کردم دادگاه البته کپی برگه را رائه کرده و دادگاه اصل برگ را خواسته کارفرما ارائه نکرده است و کارشناس نیز به کپی توجه نکرده اصلا کارشناسی صورت نگرفته است الان دادگاه قرار منع تعقیب صادر کرده است

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی پروانه وکالت رسمی دادگستری نداشتن مشکلی ندارد ،زیرا نماینده ی حقوقی میتواند پرونده های اداره کاری را قبول و دفاع نماید ، و اما در مورد رای منع تعقیب صادره ،شما میتوانید با ارائه مدارک و دلایل جدید اعتراض نمایید .