09 آذر 1401

مطالبه حقوق و مزایا از کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . وقت بخیر . بنده کارفرمای یک مجموعه هستم . با یکی از پرسنل مجموعه طبق قرداد پایان شهریور ماه1401 قطع همکاری کردیم . ایشون از اردیبشهت 97 مشغول به کار شدند و حقوق دریافت کردند . ولی متاسفانه تا آذر ماه 97 بیمه رد نشده و از دیماه 97 تا شهریور 1401 بیمه بصورت کامل در لیست بیمه محاسبه و پرداخت شده . الان ایشون با مراجعه به سازمان اداره کار مطالبه 8 ماه بیمه رو کردند و مدعی شدند که علاوه بر 8 ماه بیمه دو ماه اسفند 96 و فروردین 97 رو بدون حقوق در شرکت مشغول به کار بودند .
1. آیا بدون مدرک( نه قرارداد دارند نه فیش حقوقی نه بیمه ) می تونند این 2 ماه رو (که کاملا کذب هست) ثابت کنند . ؟
3.با توجه به اینکه پرداختی های این 8 ماه بصورت پرداخت بانکی بوده و ایشون فیش دارند . قابل انکار هست ؟
2. آیا در صورت تایید 8 ماه سمت اداره کار یا سازمان بیمه ، این 8 ماه را می توان در خواست کرد که طبق حقوق 97 محاسبه کنند و یا الزاما بر اساس حقوق امسال تعیین میشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی اولا بازرس اداره کار درخصوص صحت و سقم ادای ایشان تحقیقات لازم را انجام و در صورت کذب بودن تقاضای ایشان در این قسمت رد میگردد. البته طرفین حق اعتراض به هیات حل اختلاف دارند ثانیا. درصورت محکومیت موظف به پرداخت براساس حقوق جدید می باشند. موفق باشید