09 آذر 1401

برای درخواست استعلام گردش حساب و وکیل معاضدتی چه کنم

دسته بندی : خانواده | نفقه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام من یه دختر ۱۸ ساله ام که پدرو مادرم طلاق گرفتن و من با مادرم زندگی میکنم پدرم تا به حال مبلغی جهت نفقه پرداخت نکرده من آخرمردادماه امسال شکایت کردم برای درخواست نفقه .پدرم شغل پردرآمدی دارد و پیمانکار ساختمان است وازدواج مجدد کرده است ولی او از سال ۸۹الی ۹۸ در زندان بوده در جلسه دادگاه اظهارکرده که با ماشین شخصی اش به مسافرکشی مشغول است و درآمد او ماهیانه ۵ میلیون است لذا بنده در شهر دوری هستم و در دادگاه حضور نداشتم کارشناس پرونده در اظهارات من به شغل اصلی پدرم اشاره نکرده و مبلغ ۹۰۰هزار تومان برای نفقه تعیین کرده من چگونه میتوانم از دادگاه درخواست وکیل رایگان کنم و اینکه بخوام گردش حساب هاب بانکی پدرم و درخواست اسناد یا شواهد برای اثبات با درآمدی وی از طریق لایحه اقدام کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ میتوانید ب نظریه کارشناسی اعتراض کنید لیکن هزینه کارشناسی مجدد در اینصورت برعهده شماست و میبایست طی ارسال لایحه ای ب شعبه ضمن اشاره ب تمکن مالی پدرتان تقاضای خود را مطرح کنید لیکن اگر رای صادر شده تجدید نظر خواهی متصور هست با دادخواست همراه اشاره ب موارد فوق الذکر.در ادامه میتوانید دعوای تعدیل اقساط نفقه را نیز مطرح نمایید.برای وکیل معاضدتی می‌بایست از طریق اداره معاضدت کانون وکلای شهر مذکور اقدام کنید. موید باشید