09 آذر 1401

سوال در خصوص تقسيم ارث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.مامانم یه ارثیه بزرگ داره ولی بهش نمیدن سه تا خواهرن و یکیش یکساله فوت کرده ایا به اونم تعلق میگیره؟؟جانشینش کی باید باشه؟به نظرتون چجور میتونم حقشو بگیرم ؟یه خاله دارم که ازدواج نکرده و فامیل برا تقسیم نصف دادن به اون نصف دیگه رو بین دونفر تقسیم کردن ایا عادلانه اس؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي مادرتان ميبايست حصر وراثت پدرشان را از شورا بخواهد و اقدام به طرح دادخواست تحرير و تقسيم تركه نمايد.فرزندان مابقي ورثه كه فوت نموده اند ميتونند مطالبه سهم مادرشان را نمايند.