09 آذر 1401

خریدو فروش دلار از طرف صرافی

دسته بندی : تجاری | تجارت بین الملل
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام هر فرد یک نوبت ۲۰۰۰ داار میتواند دلار دولتی بخرد وازاد بفروشد صرافی افرادی که برتی این کار پول ندارد خودش پول میدهد واز ۲۵۰۰ استفاده ۵۰۰ به فرد ـومابقی برای خودش برای خرید ۸۰ ملیون پول به کارت فرد که در صرافی حضور دارد میریزد وسریع داار میخرد فرد در این زمان باموبایل پولرابه حساب دیگر خودش توسط یکنفر انتقال میدهد یکجورای پول صراف راکه دولت رادور میزند بر میدارد ایا صراف مدرکی در جهت گرفتن پول دارد

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله انتقالی که متصدی صرافی انجام داده است ،طبق فیش واریزی میتواند اقدام کند و وجوه واریزی را دریافت نماید .