09 آذر 1401

عدم پرداخت نفقه از جانب جد پدری

دسته بندی : حقوقی | املاک
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام چهار سال پیش همسرم فوت شد و تمام دارای همسرم به صورت صلح نامه هست که متاسفانه دست پدر شوهرم هستش و خرج دخترای منو نمیده و هنوز دادگاه تقسیم ارث رو انجام نداده به خاطر اینکه این صلح نامه ها بین همسر خدابیامرز و پدرش بود لطفا منو راهنمایی کنید باید چه کار کنم

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام اگر در این زمینه شهودی دارید می توانید مصمم درزمینه اقامه دعوی حقوقی باشید و ایشان ملزم به پرداخت نفقه نوه خود نیز می‌باشند.