09 آذر 1401

تعیین تکلیف نسبت به مزایده

دسته بندی : حقوقی | املاک
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من سال 92در مزایده فروش یک باب مدرسه در لاریجان آمل شرکت کرده من و خانمم دو فقره فیس بانکی در وجه آموزش و پرورش به مبلغ 5درصد پیش پرداخت واریز کردیم بعد از مدتی تماس با من گرفتن و گفتم در مزایده برنده شدم ولی دیگر به دلایلی پیگیری نشد منم بعلت عدم اطلاع از قوانین پول واریز نکردم خیلی پیگیری کردم به جایی نرسیدم همه گفتن چون هیچ مبلغی هرچند کم واریز نکردی نمیتونی مالک باشی الان باتوجه به اینکه بنده برنده مزایده ومباغ پیش پرداختم بعنوان برنده جزیی از پرداخت کل بود میتونم ادعا داشته باشم

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام اگر اسناد و مدارکی در این زمینه داشته باشید نیازمند بررسی می باشد و اگر روال مزایده به نادرستی انجام پذیرفته باشد می توانید اقدامات قانونی را انجام دهید.